Baseball jack voor studenten

In Amerika wordt het baseball jack veel door studenten gedragen. Veel high schools daar hebben een baseball team dat de competitie aan gaat met de baseball teams van andere high schools. Elke high school heeft een baseball jack in eigen kleuren en voorzien van een eigen embleem. Dit jack wordt vaak niet alleen door de leden van het baseball team gedragen maar door iedereen die trots is op hun high school en het bijbehorende baseball team steunt.

Trots en steun voor studentenvereniging

In Nederland kennen we geen high schools met baseball teams en een bijbehorende onderlinge competitie. Toch is het baseball jack ook onder studenten in Nederland populair. Veel studenten gaan tijdens hun studietijd bij een studentenvereniging waar ze bij een jaarclub komen. Deze studenten zijn vaak erg trots op hun vereniging en jaarclub. Door een baseball jack in de kleuren en met het embleem van hun vereniging of jaarclub te dragen willen deze studenten hun trots en steun laten blijken.

Baseball jack bedrukken

In onderstaand overzicht vind je een aantal handige adressen van partijen waar je kwalitatieve baseball jacks zelf kun laten bedrukken zodat ook jij met je vereniging of jaarclub een eigen baseball jack voor studenten kan dragen.