Baseball jack voor dames

Een baseball jack wordt niet meer alleen door mannen gedragen. Het baseball jack voor dames heeft zich tot een hip fashion item ontwikkeld. Tijdens mindere lente- en zomerdagen kan het dames baseball jack prima als jas gedragen worden. Op koude herfst- en winterdagen is het baseball jack een prima vervanging voor een trui of sweater.

Twee varianten

Het baseball jack voor dames is er in twee varianten die beiden op hun eigen wijze voor een kenmerkende en sportieve look zorgen. Naast het volledig wollen baseball jack is er ook het baseball jack met een body van wol en mouwen van leder. Beide damesjacks zijn op verschillende manieren te combineren.

Sportief, casual en elegant

Zo creeer je een sportieve look wanneer je het baseball jack met een jeans en sneakers (bijvoorbeeld All Stars) combineert. In combinatie met een chino en enkellaarsjes realiseer je een moderne casual look. Het baseball jack voor dames is daarnaast ook nog prima te combineren met een rokje waardoor een elegante look ontstaat. Vind je een baseball jack niets kijk dan eens naar Geographical Norway Dames Jassen.

Musthave!

Doordat een baseball jack uiteenlopende combinatie mogelijkheden kent is het logisch dat dit jack niet in je kledingkast mag ontbreken, het geeft je immers de mogelijkheid om keer op keer een andere twist aan je outfit te geven.